BB teknik og miljø støtter igen Team Rynkeby som guldsponsor

Vi har støttet Team Rynkebys arbejde og den gode sag gennem de sidste 10 år.

ABRynkeby

Hvorfor støtter vi Team Rynkeby og deres mission for kritisk syge børn?

Hos BB teknik og miljø er vi stolte over igen i år at være guldsponsor for Team Rynkeby Odense. Team Rynkeby cykler til Paris for at samle penge ind til kritisk syge børn – en sag vi med glæde støtter. BB teknik og miljø har valgt at støtte holdet for igen at vise vores engagement og for at bidrage til at gøre en positiv forskel i samfundet.

BB teknik og miljø er en handelsvirksomhed, der handler med miljørigtige produkter til industrien. Virksomheden har eksisteret i snart 15 år, og har altid haft stort fokus på at hjælpe kunder med besparelser ved at vælge alternative og miljørigtige løsninger. Vi ønsker at være en ansvarlig og bæredygtig virksomhed.

Vi har de sidste 10 år støttet Team Rynkeby og de sidste 3 år har vi været guldsponsor. Team Rynkebys mission passer godt til vores personlige værdier, da det er et projekt, der hjælper kritisk syge børn og ikke mindst forskningen, der kan sikre at børn i fremtiden kan få bedre hjælp. Samtidig er Team Rynkebys cykeltur til Paris en aktivitet, der sætter fokus på sundhed og motion og vigtigheden af denne.

RsgtOpvw

Børge og Annette cykler i 2023 med til Paris

En særligt glædelig nyhed er, at Børge og Annette i år har valgt at deltage aktivt og er med på Team Rynkebys Odense hold. Deres deltagelse i cykelturen til Paris er en stor motivation for os og vi er stolte over at have 2 ryttere med foruden at støtte som sponsor.

Cykelturen til Paris er en god måde at få folk til at tænke over deres egen sundhed og motion, og det er vigtigt for BB teknik og miljø at være en del af en bevægelse, der fremmer en sund livsstil.

Samtidig er cykelturen også en god måde vise engagement i at gøre en positiv forskel i samfundet, ved at støtte et projekt, der hjælper kritisk syge børn og deres familier.

BB teknik og miljø er stolte over at være en del af Team Rynkeby og glæder os til at følge holdet og ikke mindst Børge og Annette hele vejen på cyklen til Paris. Vi glæder os over at støtte projekter som dette og måske også at inspirere andre virksomheder til at gøre det samme.

Læs mere om Team Rynkeby og støt den gode sag på Team Rynkebys hjemmeside

 

Team Rynkeby støtter Børnecancerfonden og Børnelungefonden

TeamRynkebyGuldSponsorpng