Om BB teknik og miljø

BB teknik og miljø er en handelsvirksomhed med mere end 30 års erfaring i salg af forbrugsprodukter til industri, produktion og håndværk. Vi har hjemsted i Odense, hvorfra vi leverer varer til virksomheder i hele Danmark samt til Grønland, Færøerne, Norge og Sverige.

Vi er rigtig stærke i aftørringsprodukter til industrien (alt i klude, non woven og papir).
Vi har super gode håndrense-produkter til industri og håndværk, og vi tilbyder gratis prøveopsætning af dispenserkit.
Vi tilbyder et unikt og økonomisk dispensersystem til bl.a. håndaftørring.
Vi har alt til rengøring – både kemiprodukter, rengøringstilbehør og også rengøringsmaskiner.

Om-Os

Vores målsætning

Vores målsætning er, at alle vores kunder skal have personlig og professionel service hver gang – og selvfølgelig med kunden i centrum. Vi har meget stor knowhow; derfor er vi en god og troværdig sparringspartner.

Vores høje serviceniveau gælder lige fra første møde med vores kunder, til levering af varer samt efterfølgende servicering.

Vi har altid meget hurtig levering, og tilstræber at levere/sende samme dag, som ordren modtages. Og vi optimerer hele tiden vores lager, hvilket betyder at vi sjældent har restordrer.

Visionstrekant_BB_til_hjemmeside_Grå-V5

Vores historie

BB teknik og miljø blev stiftet i januar 2009 af Børge Borgermann. Vi startede ud fra et lille lager på Grønnegyden 12 i Odense N. I 2012 manglede vi lagerplads, og flyttede til Egestubben 12 også i Odense N, og her gik Annette Borgermann med på fuld tid. Vi havde seks gode år på denne adresse.

I foråret 2018 overtog BB teknik og miljø ApS Re-Tex /Jensens Klude Eftf., som var et anerkendt firma med salg af klude af genbrugsmaterialer. Vi havde igen brug for mere plads.

Derfor flyttede vi tilbage til Grønnegyden, Odense N, nu nr. 122. Her har vi 1658 m2 højt lager med gode aflæsningsmuligheder, showroom og dejlige kontorlokaler. Det betød, at vores lagerkapacitet blev udvidet betydeligt.

Vi er nu 6 gode medarbejdere i vores team. I februar 2022 kom næste generation med, nemlig Anders Borgermann.

Vi har siden 2009 vækstet hvert år, og vores mål er at fortsætte ad den vej.

Job-BB-milijø-jpg

Kvalitetsprodukter til den rigtige pris

Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitetsprodukter som industriklude, aftørringsklude, håndrens, værkstedsruller, håndaftørring, berøringsfrie dispensere, hånddesinfektion, rengøringsartikler og mange andre produkter.

Hos BB teknik og miljø arbejder vi ud fra den filosofi, at en god handel er en handel, hvor begge parter går glade derfra. Derfor arbejder vi med fair priser - den rigtige pris første gang.

 

DSC_0187

Altid personlig service

Vi lægger stor vægt på personlig service og god vejledning. Og vi kommer gerne på et uforpligtende besøg for at vise, hvad vi kan tilbyde netop din virksomhed. Du er også altid velkommen til at besøge vores showroom og se vores produkter i virkeligheden.

Levering med et smil

Har I ikke andet at lave? – Det er ofte den melding vi får når vi leverer varer til vores kunder. Vi er kendt for hurtig levering, og leverer til virksomheder i hele landet enten med egne varebiler eller fragtmand.

BB-milijø-Web2

Har du spørgsmål? - Kontakt os i dag og få hurtigt svar

Accepter venligst marketing-cookies for at udfylde denne formular.

    Kontakt1