Handelsbetingelser

Bestilling af varer
Der kan bestilles varer hos BB teknik og miljø ApS på følgende måder:
Mail: Ved at sende e-mail med ordredetaljer (varenavn/nummer, mængde) til: ordre@bbteknikogmiljo.dk

Online: Man kan benytte Forespørgsel/Bestilling på hjemmesiden. BB teknik og miljø ApS fremsender herefter ordrebekræftelse.
Nye kunder kan forespørge på varer, og vil få fremsendt tilbud på deres forespørgsel.

Telefon: Telefonen er åben for bestilling på nr.: 6618 2484
Vi sidder klar til at betjene dit opkald i følgende tidsrum:

mandag – torsdag:     kl. 8.00 - 16.00
fredag:                               kl. 8.00 - 14.00

Tilbud:
Tilbud afgivet af BB teknik og miljø er gældende i 14 dage fra tilbudsdato.

Betaling
Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er eksklusive moms og eksklusive leveringsomkostninger.
Betalingsfrist er 8 dage netto medmindre andet er aftalt. Ved for sen betaling pålægges rykkergebyr på 100,00 kr. samt renter tilsvarende nationalbankens udlånsrente. 

Levering
Vi leverer varer inden for Danmark, Norge, Sverige, Grønland og Færøerne. Leveringstiden i Danmark er normalt 1-2 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage afsendes varen efterfølgende hverdag. Ved bestilling på hverdage inden kl. 12.00 bliver varen oftest sendt samme dag.

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked.
Alle varer leveres med egne varebiler eller fragtmand.

Paller: Hvis der ikke er byttepaller til rådighed ved levering, er vi nødsaget til at fakturere disse.

Grundet uforudsigelige og stigende el-, gas- og oliepriser pålægger BB teknik og miljø ApS et miljøgebyr på 59,00 kr. pr. levering. Det er derfor en god idé at samle mindre ordre sammen - så sparer vi tid og skåner miljøet mest muligt.

Retur og fortrydelsesret
Returnering af varer skal altid aftales med os først.
Der gives 14 dages fuld returret på varer i ubrudt original emballage. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din vare. Eventuelle returneringsomkostninger afholdes af køber, ligesom valg af transportør er købers eget.  Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Meddelelsen skal gives pr. mail på ordre@bbteknikogmiljo.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.
Det er op til BB teknik og miljø ApS at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

Der ydes ikke returret på skaffevarer samt udgåede varer.

Ejendomsret
BB teknik og miljø ApS forbeholder sig fuld ejendomsret over det solgte, indtil fuld betaling foreligger.

Reklamationsret
I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamation skal meddeles til BB teknik og miljø ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses 14 dage som rimeligt tid, medmindre andet er aftalt. Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet. BB teknik og miljø ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

Reklamationer sendes til vores lager:

BB teknik og miljø ApS
Grønnegyden 122
5270 Odense N
Danmark

Persondatapolitik
Når du køber varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af BB teknik og miljø ApS. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Klagemuligheder
Du kan sende en mail til ordre@bbteknikogmiljo.dk, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 1-2 hverdage.